Badesett

299,00 kr

Inneholder et stort håndkle i mykt og deilig økologisk bomull (70x140cm) og to økologiske såper: mild sjampo med avokado, eucalyptus og lavendel, og en kroppsskrubb med havre, einebær og lime.

 

På lager

Varenummer: BW-badesett Kategorier: , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Praktisk badesett fra Boweevil bestående av to såper og håndkle i økologisk bomull.

Shampoobar:

Denne organiske honningshampooen inneholder naturlige ingredienser som vil vaske håret ditt på en skånsom måte. Avocado, lakserolje og neem holder hodebunnen din sunn og gir naturlig volum til håret uten bruk av syntetiske stoffer. Hårsåpen gir deg en fantastisk frisk lukt ved hjelp av en uslåelig kombinasjon av neem-olje, eucalyptus, lavendel og gulrot- og korianderfrø- Honningsåpen er mild mot huden og kan også brukes som en dusjsåpe.

Havreskrubb:

En mild kroppsskrubb laget av Nederlandsk havre. Skrubben inneholder også lavendel, einebær, korianderfrø og lime, noe som gir en forfriskende lukt når den er i bruk. Malt havre gir en myk og behagelig skrubb for huden din. Den fjerner døde hudceller, gir fuktighet og legger igjen et beskyttende lag. Huden vil føles myk og deilig etter bruk.

 

Såpene er organiske, håndlaget og veganske. De er fri for palmeolje, plast eller kjemiske stoffer. Såpene er ikke testet på dyr.