BARBECO Minigrill

(15 omtaler)

299,00 kr

Barbeco Minigrill er genial gjenbruksgrill som erstatter de miljøfiendtlige engangsgrillene. Barbeco minigrill er ultrakompakt når den er sammenlagt, og ikke mye større enn en engangsgrill utslått. Den er laget i emaljert stål og er robust nok til å tåle en trøkk i ryggsekken eller bagasjerommet uten problemer. Barbeco Minigrill leveres i en varmebestandig bag og med en brannsikker matte til å legge under grillen. Dette betyr at du kan bruke den på gresset, på bordet eller verandaen uten å skade underlaget! Perfekt for bruk sammen med BARBECO Hurtigbriketter

NB! Opptenningsbriketter fra Barbeco medfølger ikke grillen, og må kjøpes i tillegg. Du finner grillbriketter til Barbeco her.

 

På lager

Varenummer: BA-1273 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Aldri mer engangsgrill med Barbeco!

Det er en grunn til at alle som har Barbeco elsker den. En sammenleggbar, standhaftig gjenbruksgrill som bruker briketter av kokosskall. Ikke bare er grillen mer miljøvennlig enn engangsgriller, den er også smartere! Brikettene som passer til Barbeco blir varme og grillklare på 3 minutter, i tillegg varer varmen mye lenger enn på en engangsgrill. Dette utvider mulighetene for hva og hvor lenge du kan grille.

Sammen med grillen medfølger en varmebestandig bag som du kan putte grillen i, samt en varmebeskyttende matte som gjør at du kan grille på hvilket som helst underlag uten å ødelegge det. Ved bruk av matten er grillen faktisk godkjent av SINTEF som bordgrill! Det eneste du trenger i tillegg til Barbeco minigrill er opptenningsbriketter av kokosskall, disse finner du her.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 28 × 12 × 21 cm
Omtaler (15)

15 omtaler for BARBECO Minigrill

 1. Ina Nelson

 2. Anonym

 3. Rob S.

  Fin liten greia som gjør hva den lover. Har 3 stykk, heim, båt, bobil.

 4. Mette Miriam Ruud Birkenes

 5. Anonym

  Godt fornøyd med miljøvennlig alternativ til engangsgrill

  • LessTrash

   Takk for din anmeldelse, vi er glade for å høre at du er fornøyd med Barbeco! 🙂

 6. Tonje Engdahl

 7. Rebekka Lundstrøm

  Super grill! Veldig fornøyd

 8. Marta

  Hvorfor bruker ikke alle dette? Helt fantastisk. En av mine beste investeringer noensinne. Anbefales til alle.

 9. Stine Friis

  Helt genialt produkt! Lett og enkel å transportere, og kokos-kullet ble varmt på fem minutter. Veldig kjekt at det følger med varmesikker bag.

 10. Arne Daviknes

  Et supert alternativ til alle elendige og forsøplende engagnsgriller…. Den er alltid med meg i kajakken på overnattingsturer…. tar veldig liten plass i kajakken…. Bruker vanlig grillkull i den og er storfornøyd!! Har hatt min i flere år!!

 11. Arild

  Se bort ifra andre omtaler. De er åpenbart laget av lesstrash.no selv.

  Det er en grei grill. Den er litt liten, og nå og da må du ta opp risten med et verktøy for å skrape vekk aske. Dette er greit og lettvint, men husk da passende redskap før du drar ut.

  Risten og grillen kan bli deformert enkelte steder etter for høy varme, men det går som regel greit. Har selv ikke noe problem med å kjøpe en ny til 150 kroner. I små besøk eller tur, ser velger jeg alltid denne fordi den er så praktisk..

  • Kim K

   Hei Arild! Hyggelig at du synes resten av anmeldelsene er så bra at de må være oppdiktet – vi får ta det som et kompliment;)

 12. Sara

  Liten, lett og veldig god å grille på. Blir fort varm, er lett å rengjøre og enkel å frakte med seg. Digger også den brannsikre matta.

 13. Evelyn

  Dette er en helt genial grill. Like bra som engangsgrill, men MYE mer miljøvennlig. Den er også billigere i drift enn å kjøpe engangsgrill hver gang man vil ut å grille i naturen.

 14. Camilla Alexandersen

  Den er lett å ta med seg, tar fyr på få sekunder, du slipper å vente på at grillen blir varm, den er klar og holder seg varm lengre enn vanlig kull etter min erfaring. Renslig og enkelt. Dropp den skitne engangsgrillen som forurenser masse. Her er det bare fordeler.

 15. Ellen Vold

  Fantastisk! Lett å ha med på tur, renslig, enkel i bruk. Legg brikettene oppi før du drar, så ta de ikke noe plass! Kjempefornøyd!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *