BARBECO Startpakke

(8 omtaler)

319,00 kr

Smart kombiløsning der du får en BARBECO Minigrill pluss 4 stk. BARBECO Hurtigbriketter (ferdig pakket inni grillen) i en handy startpakke. Det følger også med en praktisk bæreveske og brannsikker matte. Grill kjappere, bedre og mer miljøvennlig med BARBECO og si farvel til engangsgrillen – Norges dummeste miljøproblem!

Kun 3 på lager

Varenummer: BA-4391 Kategorier: , ,
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.8 kg
Dimensjoner 28 × 12 × 21 cm
Omtaler (8)

8 omtaler for BARBECO Startpakke

 1. Annabel

  Tennebrikkene er helt geniale selv om de er litt vanskelig å tenne. Selve grillen er liten og nett, perfekt for to stk på tur som skal grille noen pølser eller nyfanget fisk. Designet på grillen er dog litt merkelig, med en liten låsnøkkel for å holde den i åpen/stående posisjon som er veldig lett å miste, pluss at bare det å brette inn og ut beina skrapte opp det svarte belegget på grillen etter den første bruken. Synd, men skal nok forsette å bruke og få glede ut av den. Absolutt verdt prisen.

 2. Celine Sapklin

  Fornøyd med grillen

 3. Ida Bergstrøm

  Flott og praktisk minigrill som lett erstatter engangsgrill ☀️

 4. Anonym

  Særs fornøgd

 5. Robin Heggelund Hansen

  Produktet fungerer utrolig bra. Brikketene tar fort fyr og det blir veldig varmt på kort tid, og den varmen holder lenge.

  Eneste minus er at ristene på innsiden av grillen ikke er festet, så det skrangler en del når du går med den. Neste gang jeg tar den med på tur kommer jeg nok til å legge noe mellom ristene inne i grillen, for at det skal redusere skranglingen.

 6. Tina

  Fin størrelse for enkel grilling for 1-4 pers. Veldig enkel å sette opp. God og lang varme. Anbefales! Men ta med lighter. Jeg brukte fyrstikker og brant opp ganske mange innen det tok fyr i briketten.

 7. Hilde Cathrin

  Er veldig fornøyd med disse to produktene Har kjøpt de i mange år og anbefaler andre til å prøve det

 8. Hanne

  Gennialt konsept. Liten og lett å ta med over alt.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *