Universalklut

(2 omtaler)

89,00 kr

En anvendelig og kraftig klut, produsert i beste mikrofiberkvalitet. E-cloth universalklut absorberer raskt søl, smuss og bakterier, og kan også brukes til støvtørking når den er tørr. For perfekt resultat, avslutt med med Glass- og Poleringskluten.

E-cloth mister minimalt med fiber under bruk. De har over lang tid testet shedding-nivået på klutene sine, som faktisk er mindre enn ett gram på 300 vask.

E-cloth fjerner 99% av bakterier kun ved bruk av vann og er garantert for 300 vask.

På lager

Varenummer: EC-1303 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Bruksanvisning e-cloth:

Bruk e-cloths tørre til støvtørking, eller fukt med varmt vann for generell vask.  e-cloth og vann bryter ned og trekker til seg skitt, og bakterier som ‘vanlige’ kluter lar ligge igjen.

Brett kluten to ganger for å få mest ut av kluten. Vask med en side av den brettede kluten på første flate, snu kluten til neste flate, bruk deretter den andre siden. Klutene fra e-cloth kan brukes på alt av overflater, inkl glass, plastikk, krom, stål, treverk, stein og flis.

Bruk e-cloth moppesett til vask av gulv.  Tørrmoppen brukes tørr og våtmoppen fuktes i varmt vann. Mopp i en S-bevegelse for å få med mest mulig skitt.

Bruk universalkluten for generell vask, og gå så over med poleringskluten for en perfekt finish på blanke overflater.

 

Vedlikehold av klutene:

Vask I vaskemaskinen. For best resultat vask på 90 grader for å sterilisere de. Bruk veldig lite vaskemiddel (ellers tettes fibrene I kluten noe som går utover funksjonen). Ikke bruk klor eller tøymykner. (Klor ødelegger fibrene og tøymykner tetter de).

 

Hvorfor bruke e-cloths?

  • Spar tid – bare tilsett vann og vask!
  • Spar miljøet og lommeboken – reduser bruken av kjemikalier med 90%. Garantert for opptil 300 vask
  • Bedre resultat – et skinnende resultat, kun med bruk av vann
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Dimensjoner 20 × 12 × 13 cm
Farge

,

Omtaler (2)

2 omtaler for Universalklut

  1. Kristin Aasgaard

    General purpose cloth kan som navnet sier brukes på alt. Hos oss brukes den mest på flater for eksempel spisebord på kjøkken. Vipps så er smuler, flekker og bakterier eliminert, raskere og enklere blir det ikke, må derfor legge den side om side med de andre 5 stjerne produktene!

  2. Hilde

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *