BRIGHT Move Smart

(1 omtale)

649,00 kr

En kompakt, bærbar og effektiv mobillader og solcellelampe fra norske BRIGHT. Perfekt for tur uansett sesong med opptil 160 timer lys per lading!

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Move er den perfekte turkameraten, med sitt elegante design og høye kapasitet. Move er en prisbelønt, unik solcellelampe og telefonlader som dekker dine daglige behov, fra det norske solcelleselskapet BRIGHT.

BRIGHT er en markedsleder innen solenergi-produkter, og har sendt mer enn 2,6 millioner produkter over hele verden. Produktene våre brukes i forskjellige klima, fra den kalde norske vinteren til den varme afrikanske sommeren. Teknologien i BRIGHT-produkter er optimalisert for langvarig bruk (opptil 4 år med daglig bruk), enkel reparasjon og for å bli resirkulert ved slutten av sitt livsløp.

Slik bruker du BRIGHT Move:

Om BRIGHT Move:

The Move tilbyr mer enn 160 timer med lys på den laveste innstillingen (5 lumen). Det er nok timer med lys til 30 dager (ved 5 timers daglig bruk)! På den høyeste innstillingen (100 lumen) vil Move vare i opptil 7 timer, det er mer en nok lys for en kveld på uteplassen!

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg
Farge

, , ,

Omtaler (1)

1 omtale for BRIGHT Move Smart

  1. Ann-Charlott E.

    Litt usikker hvor snabbt og enkelt den lades når jeg er på tur

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *