Back

Ecoegg vaskeegg 70 vask

(5 omtaler)

169,00 kr

 • Erstatter vanlig vaskemiddel
 • Holder til 70 vask
 • Inneholder ingen sterke kjemikalier

Med Ecoegg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Nullstill
Varenummer: EELE70 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

EcoEgg inneholder to typer pelleter eller mineralkuler. Den ene er keramiske pelleter laget av edelsteinen turmalin, disse svekker limkreftene mellom smuss og stoff. Den andre er mineralpelleter som ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og deretter trenger inn i stoffet og løfter bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene.

Etter mye testing har EcoEgg kommet frem til at disse to typene pelleter, når de brukes sammen, gir de optimale rengjøringsresultater. De ioniserte oksygenmolekylene øker også pH-verdien i vannet, og har en naturlig mykningsvirkning på klesvasken din, slik at du ikke trenger å bruke ekstra tøymykner.

Etter 70 vask må du fylle på med nye pelleter, dermed kan du fortsette å bruke selve egget. Dette egget er laget av resirkulerbar plast.

Les mer om Egoegg.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Duft

Spring Blossom, Nyvasket tøy, Uten parfyme

Omtaler (5)

5 omtaler for Ecoegg vaskeegg 70 vask

 1. Anonym

 2. Anonym

 3. Tove

  Lukter ikke så mye, men klærne blir rene. Genialt produkt

 4. Anonym

 5. Liv Østgård

  Har brukt denne i mange år og er fremdeles fornøyd

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *