Ecoegg 70 vask

169,00 kr

  • Erstatter vanlig vaskemiddel
  • Holder til 70 vask
  • Inneholder ingen sterke kjemikalier

Med Ecoegg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Nullstill
Varenummer: EELE70 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

EcoEgg inneholder to typer pelleter eller mineralkuler. Den ene er turmalin keramiske pelleter som svekker limkreftene mellom smuss og stoff. Den andre er mineralpelleter som ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og deretter trenger inn i stoffet og løfter bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene.

Etter mye testing har EcoEgg kommet frem til at disse to typene pelleter, når de brukes sammen, gir de optimale rengjøringsresultater. De ioniserte oksygenmolekylene øker også pH-verdien i vannet, og har en naturlig mykningsvirkning på klesvasken din, slik at du ikke trenger å bruke ekstra tøymykner.

Etter 70 vask må du fylle på med mineralpelleter, dermed kan du fortsette å bruke selve egget. Dette egget er laget av resirkulerbar plast.

Les mer om Egoegg.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Duft

Nyvasket tøy, Uten parfyme

Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecoegg 70 vask”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *