Hot

Gjenbrukbart bakeark

139,00 kr

Dette geniale bakearket har som mål å erstatte engangs-bakepapir. Concept Zero bakeark har de samme egenskapene som vanlig bakeark, i tillegg til at de er gjenbrukbare, non-stick, uten skadelige kjemikalier, og miljøvennlige.

På lager

Varenummer: CZ-1020 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Endelig et gjenbrukbart bakeark som erstatter engangs-bakepapir og utgjør et miljøvennlig alternativ til vanlig bakepapir. Bakearket kan brukes opp til 2000 ganger, og er svært enkelt å rengjøre. Pakken inneholder 1 bakeark.

Bakearket er laget av resirkulert papir med en vanntett, non-stick coating som gjør at maten ikke setter seg fast, og er egnet for alle typer mat. Bakearket kan brukes i temperaturer på opp til 260 °C. Produktet måler 35 x 45CM (standard mål
på bakeplater), og kan klippes til dersom en ønsker å endre størrelsen på bakearket. Produktet har en tykkelse på 0,11 mm (litt tykkere enn vanlig bakepapir, men har en relativt lik tekstur som vanlig bakepapir).

Bakearkene rengjøres enkelt for hånd med varmt vann og såpe. Etter bruk rulles bakearket sammen slik at det tar opp miminalt med plass. Dette gjør bakearkene til et meget brukervennlig og miljøvennlig alternativ til engangs-bakepapiret, som
enkelt kan brukes igjen gang etter gang!

Concept Zero bakeark er laget av et tykkere ark av FSC sertifisert papir med en PFOA-fri Teflon coating, som gjør at produktet tåler mye slitasje og høye temperaturer. I motsetning til vanlig bakepapir er våre bakeark frie for miljø- og helsefarlige kjemikalier og tilsetningsstoffer:

  • Fri for blekemiddel / klorin
  • Fri for PFOA
  • Fri for Dioksiner
  • Fri for Furaner
  • Fri for PCB
  • Fri for Fluor-stoffer

Bakearket er i tillegg BPA/BPS frie og er produsert CO2-nøytralt, med FSC-sertifisert papir.