Back

Handlenett à la bestemor – Lang hank

(2 omtaler)

119,00 kr

Hvert år brukes og kastes det rundt en billiard (tusen milliarder) plastposer, og selv om ingen vet sikkert hvor lang tid det tar før en plastpose brytes ned i naturen anslår forskere mellom 20 og tusen(!) år.

Heldigvis kan du nå være med å minske mengden ved å bruke en av disse praktiske handlenettene i økologisk bomull istedet. Velg din favorittfarge og sett kurs for stranda eller butikken. Nettet rommet mer enn du tror og tåler vekt på ca 10-11 kg.

Dette klassiske designet får enkelt plass i en lomme når det ikke er i bruk, men er overraskende romslig når du fyller det med stæsj. Med disse resirkulerbare og biologisk nedbrytbare handlenettene gjør du både deg selv og verden mer bærekraftig – med stil.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , , , ,
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Farge

, , , , ,

Omtaler (2)

2 omtaler for Handlenett à la bestemor – Lang hank

  1. Sara

    Rommer mer enn det den ser ut som

  2. Kristin Aasgaard

    Dette nettet gir meg nostalgisk følelse, et skikkelig «granny nett», kan brukes til alt så jeg har faktisk nesten alle fargene. Ett av dem er faktisk ballnettet mitt, ja…..vaske/tromle ballene mine da. Veldig praktisk og så får ballene luftet og tørket seg mellom vaskeøktene. De andre brukes til alt mulig og jeg har noen med lange og noen med korte hanker. Veldig nyttige og brukervennlige derfor må de også få det beste skussmål ! De holder godt på fargen hvis du vasker dem også i vaskemaskin! Og hvem iallfall i voksen alder liker ikke litt nostalgi!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *