Kjøkkenklut

(1 omtale)

89,00 kr

e-cloth Kjøkkenklut er laget av slitesterke, absorberende fiber som effektivt fjerner fett og bakterier fra alle kjøkkenflater. I tillegg har den en spesiell «skureflik» som fjerner vanskelige flekker uten å ripe.

e-cloth – helt rent kun med vann!

På lager

Varenummer: EC-21872 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Fjerner 99% av alle bakterier

E-cloth er en serie renholdsprodukter som enkelt bryter ned, fanger opp og absorberer møkk og fett fra underlaget uten bruk av såpe eller kjemikalier – kun med vann!

E-cloth fjerner over 99% av alle bakterier, og er dermed både enklere og mer hygienisk enn tradisjonelle rengjøringsmidler på de fleste rengjøringsjobber.

E-cloth erstatter dyre rengjøringsmidler og er et kvalitetsprodukter (garantert for minst 300 maskinvask).

Fordi du slipper å bruke kjemikalier eller andre rengjøringsmidler reduserer du også belastningen på miljøet. I tillegg får du et bedre innemiljø, noe både dyr, barn og voksne – ikke minst de med allergi eller astma – kommer til å merke.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Dimensjoner 20 × 12 × 13 cm
Omtaler (1)

1 omtale for Kjøkkenklut

  1. Kristin Aasgaard

    Denne kluten har en super liten finesse. Kluten er like god som alle de andre klutene men har altså den unike detaljen at på ett av hjørnene er det et område nesten som en mild stålull til skrubbing og bearbeidelse av vanskelige flekker på kjøkkenet! Har faktisk brukt den litt på fugene på badegulvet med godt resultat også. Det er egentlig kun fantasien som administrerer bruken av klutene. Vil likevel anbefale de forskjellige klutene beregnet til forskjellige rom da det er små forskjeller på tykkelse/tetthet og inspirerende med forskjellige farger. Flott «innebygd» detalj med « skrubbehjørnet»som gjør at man ikke trenger et ekstra produkt til dette formålet. Får topp karakter denne også!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *