Hot

Matlokk i Silikon

189,00 kr

De 6 matlokkene i pakken er laget av 100% BPA & BPS fri silikon av høyeste kvalitet de er produsert C02 nøytralt (også kalt platinum-silikon). Produktet gjør matoppbevaring både enklere og mer miljøvennlig gjennom å erstatte plastfolien. Produktet er laget av silikon av meget høy kvalitet og designet for å tåle mye motstand og slitasje. De er også BPA og BPS frie.

Smart utforming

Produktet er designet i en sirkulær form da dette gjør at matlokkene kan tilpasses alle former og størrelser. Den gjennomsiktige fargen gjør det enkelt å se innholdet, og den lyse blåfargen gjør at produktet lettere unngår misfarge over tid. Alle lokkene har også små håndtak rundt seg som alltid sikrer et godt grep i det produktet brukes. 

Produktegenskaper

  • Miljøvennlig – Reduserer bruken av plastfolie
  • Gjenbrukbar – Fører til færre engangsprodukter
  • MatsikkerhetProduktet er ISO og LFGB sertifisert for produksjon og matsikkerhet, og etter nordisk matkontakt-standarder, og er både BPA og BPS frie
  • Luftett – Produktet er helt lufttett og gir bedre sikring mot luft enn vanlig plastfolie. Dette er med på å øke matproduktenes holdbarhet
  • Mikrobølgeovn – Kan brukes i Mikrobølgeovn for oppvarming av bl.a matrester
  • Fryser/OvnProduktet kan brukes i både fryser og ovn i temperaturer mellom -40 og +220 °C
  • Oppvaskmaskin – Produktet kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen eller for hånd
  • Fri for mikroplast –  Silikon gir aldri fra seg mikroplast eller små partikler som kan forstyrre økosystemene

På lager

Varenummer: CZ-1018 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Concept Zero matlokk er laget av BPA & BPS fri silikon av høyeste kvalitet. Det er 6 stk. matlokk i hver pakke, og alle har ulike størrelser slik at de kan tilpasses ulike former og boller i husholdningen.

Om Concept Zero

Concept Zero er en norsk bedrift som ble startet av Sofie, Rakel og Alexander, tre skandinaviske gründere med bakgrunn i økologi og design, høsten 2018. De fokuserer på produkter laget av rene materialer av høy kvalitet, godt design og bærekraft i hele produksjonskjeden.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg