Matlokk i Silikon

189,00 kr

Med de gjenbrukbare og bærekraftige matlokkene av elastisk silikon fra skandinaviske Concept Zero kan du erstatte plastfolien med et miljøvennlig alternativ, samtidig som du holder maten fersk. Matlokkene er laget av 100% platinumsilikon av høyeste kvalitet, og er fri for både BPA & BPS.

De har meget lang holdbarhet, og kan enkelt rengjøres for hånd eller i oppvaskmaskinen. Matlokkene er elastiske og kan strekkes over mange ulike former og boller. Perfekt til matoppbevaring, matrester og baking. Dette er et must-have til ethvert kjøkken!

Matlokkene kommer i sett på 6 stk i forskjellige størrelser, som passer til diverse boller og former. De er 100% lufttette og kommer i en plast-fri emballasje. Produksjonen er CO2 nøytral og matlokkene er sertifisert for matkontakt etter EU og Nordiske standarder.

Smart utforming

Produktet er designet i en sirkulær form da dette gjør at matlokkene kan tilpasses alle former og størrelser. Den gjennomsiktige fargen gjør det enkelt å se innholdet, og den lyse blåfargen gjør at produktet lettere unngår misfarge over tid. Alle lokkene har også små håndtak rundt seg som alltid sikrer et godt grep i det produktet brukes. 

Produktegenskaper

  • Miljøvennlig – Reduserer bruken av plastfolie
  • Gjenbrukbar – Fører til færre engangsprodukter
  • MatsikkerhetProduktet er ISO og LFGB sertifisert for produksjon og matsikkerhet, og etter nordisk matkontakt-standarder, og er både BPA og BPS frie
  • Luftett – Produktet er helt lufttett og gir bedre sikring mot luft enn vanlig plastfolie. Dette er med på å øke matproduktenes holdbarhet
  • Mikrobølgeovn – Kan brukes i Mikrobølgeovn for oppvarming av bl.a matrester
  • Fryser/OvnProduktet kan brukes i både fryser og ovn i temperaturer mellom -40 og +220 °C
  • Oppvaskmaskin – Produktet kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen eller for hånd
  • Fri for mikroplast –  Silikon gir aldri fra seg mikroplast eller små partikler som kan forstyrre økosystemene

Mål (diameter):

20 cm, 16 cm, 11 cm, 9 cm og 6,5 cm.

På lager

Varenummer: CZ-1018 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Concept Zero matlokk er laget av BPA & BPS fri silikon av høyeste kvalitet. Det er 6 stk. matlokk i hver pakke, og alle har ulike størrelser slik at de kan tilpasses ulike former og boller i husholdningen.

Om Concept Zero

Concept Zero er en Skandinavisk bedrift som ble startet av Sofie, Rakel og Alexander, tre skandinaviske gründere med bakgrunn i økologi og design, høsten 2018. De fokuserer på produkter laget av rene materialer av høy kvalitet, godt design og bærekraft i hele produksjonskjeden.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.3 kg