Back

Nedbrytbare hundeposer

(6 omtaler)

49,00 kr

50 hundeposer av robust, miljøvennlig materiale som enkelt brytes ned i naturen. I motsetning til annen ‘miljøvennlig plast’ er disse posene fra norske BioBag solide og brukervennlige, med god lengde og bredde slik at de passer til både små og store hunder. Mens det tar ca. 100 år for naturen å bryte ned en vanlig plastpose, tar det 40 dager å bryte ned en BioBag.

Posene er sertifisert biologisk nedbrytbar og komposterbar enten via industriell kompostering eller hjemmekompostering. Posene kan også kastes i restavfall, men ikke matavfall.

Nullstill
Varenummer: BO-3237 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Posene består av maisstivelse samt fullstendig biologisk og komposterbar polyester.

Grunnet innholdet av fornybare råvarer gir disse produktene et lavere CO2-fotavtrykk ved produksjon av råstoffet. Når posene kastes i restavfallet, vil de bli brent, noe som fører til et lavere CO2-utslipp sammenlignet med en 100% fossil pose på grunn av den fornybare andelen i den biologisk nedbrytbare posen.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Type

På rull, På blokk

Omtaler (6)

6 omtaler for Nedbrytbare hundeposer

 1. Anonym

  Veldig greie poser!

 2. Bjørg

 3. Anonym

 4. Silje Hvidsten skogstad

  Hei, kan de kastes i matavfall sammen med hundebæsjen?

  • Kim Kolstad

   Hei Silje, ja det kan de! BioBag-posene er laget av vegetabilsk stivelse og er like naturlige som hundebæsjen. I et velfungerende komposteringsmiljø tar det ca. 40 dager for dem å bryte ned.

 5. Eli T

  Bruker disse posene daglig – både som hundeposer og i stedet for vanlige plasposer. Har testet dem i komposten – de brytes ned, men kanskje ikke fullt så fort som man kunne ønske….

 6. Rønnaug Sand

  Håper de er like bra som du sier. Et viktig produkt i kampen for et friskt miljø!

  • Kim K

   Flere av oss i LessTrash-staben er hundeeiere og bruker posene daglig selv, så vi kan bekrefte at de fungerer utmerket:)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *