Startpakke

(4 omtaler)

299,00 kr

Har du et ønske om å bytte ut alle klutene dine på én og samme gang? Denne startpakken gjør det enkelt å gjøre en overgang til snillere rengjøringsprodukter som ikke er avhengig av såpe.

Med denne pakken får du 5 av de mest populære klutene i e-cloth serien samlet og til en hyggelig pris, en genial måte å komme i gang med e-cloth. Her er alt du trenger for å oppdage at du virkelig kan vaske hele huset kun med vann:

1 Baderomsklut
1 Glass- og Poleringsklut
1 Kjøkkenklut
1 Vindusklut
1 Universalklut

Slutt å kaste bort penger på masse kjemikaler – alt du trenger er vann og e-cloth!

På lager

Varenummer: EC-1309 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Fjerner 99% av alle bakterier

E-cloth er en serie renholdsprodukter som enkelt bryter ned, fanger opp og absorberer møkk og fett fra underlaget uten bruk av såpe eller kjemikalier – kun med vann!

E-cloth fjerner over 99% av alle bakterier, og er dermed både enklere og mer hygienisk enn tradisjonelle rengjøringsmidler på de fleste rengjøringsjobber.

E-cloth erstatter dyre rengjøringsmidler og er et kvalitetsprodukt (garantert for minst 300 maskinvask). E-cloth mister minimalt med fiber under bruk. De har over lang tid testet shedding-nivået på klutene sine, som faktisk er mindre enn ett gram på 300 vask.

Fordi du slipper å bruke kjemikalier eller andre rengjøringsmidler reduserer du også belastningen på miljøet. I tillegg får du et bedre innemiljø, noe både dyr, barn og voksne – ikke minst de med allergi eller astma – kommer til å merke.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.05 kg
Dimensjoner 19 × 18 × 5 cm
Omtaler (4)

4 omtaler for Startpakke

  1. Anonym

    Heilt topp.

  2. Vibeke Hegg

    Klutene er skikkelig gode å jobbe med, vaskejobben oppleves effektivt og det blir mye renere enn med andre type kluter. Lavpris microfiberkluter kan ikke sammenlignes, de ikke har samme gode egenskaper og kvalitet.

  3. Anonym

  4. Thorild L T.

    Kluter som gjør det de skal, så fornøyd

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *