Back

BRIGHT SunBell SMART

799,00 kr

SunBell Smart er en fantastisk solcellelampe og mobillader. SunBell Smart tilbyr mer enn 120 timer med lys på den laveste innstillingen (5 lumen). Det er nok timer med lys til å vare mer enn 20 dager! Faktisk er det nok timer med lys for den gjennomsnittlige tiden det tar å gå Inca stien til Machu Picchu i Peru hele FIRE ganger. På maksimal styrke (120 lumen) vil SunBell vare i opptil 7 timer.

SunBell Smart er en videreutvikling av prisbelønnede SunBell, men med nye funksjoner og bedre batterikapasitet, produsert av det norske solcelleselskapet BRIGHT Products.

Nullstill
Varenummer: BR-1977-smart Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Møt SunBell SMART:

Om SunBell SMART:

SunBell er en multi-prisbelønnet solcellelampe som gir både lys og telefonlading, og dekker alle dine behov for lys, laget av det noerske solcelleselskapet BRIGHT.

BRIGHT er en markedsleder innen solenergi-produkter, og har sendt ut mer enn 2,6 millioner produkter over hele verden. Produktene brukes i forskjellige klima, fra den kalde norske vinteren til den varme afrikanske sommeren.  Teknologien i BRIGHT-produkter er optimalisert for langvarig bruk (opptil 4 år med daglig bruk), enkel reparasjon og for å bli resirkulert ved riktig når produktet har nådd slutten av sin levetid.

Slik bruker du SunBell Smart:

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 20 × 20 × 20 cm
Farge

, , ,