BRIGHT SunTurtle

(2 omtaler)

299,00 kr

SunTurtle er en praktisk liten lampe som gir godt og rimelig leselys – uten å bruke ett eneste batteri eller en dråpe parafin. Produktet er utviklet av det norske designfirmaet K8 Industridesign for det norske solcelleselskapet BRIGHT. Tanken bak produktene er at de skal fungere vel så bra for de 1,1 milliarder menneskene som lever uten strøm i Afrika, Asia og Latin-Amerika, samtidig som det fungerer utmerket for et miljøbevisst tur- og friluftsmarked i resten av verden. For en lampe som i tillegg fungerer som mobillader, sjekk ut ‘storebror’ SunBell.

Nullstill
Varenummer: BR-1971 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Møt SunTurtle:

Om SunTurtle:

SunTurtle er en prisbelønt solcellelampe som dekker alle grunnleggende behov for lys og kan gjøre enhver standard plastflaske til et lampestativ. Den er liten og lett å bære og enda enklere å bruke.

SunTurtle tilbyr mer enn 80 timer med lys på den laveste innstillingen (1,5 lumen). Det er nok timer med lys til å lese 2 800 sider (gjennomsnitt 35 sider / t), det vil si nok timer med lys til å lese J.R.R Tolkiens Ringenes Herre to ganger! På maksimal styrke (30 lumen) vil SunTurtle vare i opptil 6 timer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 20 × 20 × 20 cm
Farge

, ,

Omtaler (2)

2 omtaler for BRIGHT SunTurtle

  1. Ingvild K.

    Fungerer ok. Ser kult ut, sier 5-åringen. Litt stort for sekken til sønnen min, og synd det ikke tåler vann.

  2. Synne

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *