Back

Vaskeegg for klesvask

(1 omtale)

229,00 kr

 • Erstatter vanlig vaskemiddel
 • Varer ca. ett år, 210 vask.
 • Koster 1,09 kr pr vask.
 • Inneholder ingen sterke kjemikalier

Med Ecoegg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Nullstill
Varenummer: EELE210 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Beskrivelse

EcoEgg inneholder to typer pelleter eller mineralkuler. Den ene er turmalin keramiske pelleter som svekker limkreftene mellom smuss og stoff. Den andre er mineralpelleter som ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og deretter trenger inn i stoffet og løfter bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene.

Etter mye testing har EcoEgg kommet frem til at disse to typene pelleter, når de brukes sammen, gir de optimale rengjøringsresultater. De ioniserte oksygenmolekylene øker også pH-verdien i vannet, og har en naturlig mykningsvirkning på klesvasken din, slik at du ikke trenger å bruke ekstra tøymykner.

Etter ca ett år (210 vask) må du fylle på med mineralpelleter, dermed kan du fortsette å bruke selve egget. Dette egget er laget av resirkulert plast.

Les mer om Ecoegg

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Duft

Nyvasket tøy, Uten parfyme

Omtaler (1)

1 omtale for Vaskeegg for klesvask

 1. Lisa

  Dufter fantastisk, ikke for mye ikke for lite og klærne blir rene. Et STORT minus og grunnen til at jeg ikke bruker den mer etter 4 vask er at den gjør alt super statisk! Det skyter helt villt og sprer seg til håret.

  Burde kanskje fikse det.

  • Hege Plahte Pearson

   Takk for kommentaren din! For å unngå at klær blir statiske, anbefales det å vaske syntetiske og naturlige fiber hver for seg. Når man vasker med Ecoegg blir tøyet deilig og mykt uten å bruke tøymykner. Har du tidligere brukt tøymykner, har denne også en antistatisk effekt.
   Vi anbefaler at du prøver å vaske syntetiske og naturlige fiber hver for seg hvis du sliter med at tøyet blir statisk. Håper det hjelper 🙂

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *