e cloth kjøkkenklut

E-cloth

Vask hele huset med kun vann!

5 kluter. // kr. 299,-

Bruk kun vann

Fjerner 99% av alle bakterier

E-cloth er en serie renholdsprodukter som enkelt bryter ned, fanger opp og absorberer møkk og fett fra underlaget uten bruk av såpe eller kjemikalier – kun med vann!

E-cloth fjerner over 99% av alle bakterier, og er dermed både enklere og mer hygienisk enn tradisjonelle rengjøringsmidler på de fleste rengjøringsjobber.

Spar penger og miljøet

Garantert 300 maskinvasker

Ettersom e-cloth erstatter dyre rengjøringsmidler med gratis vann, vil du over tid spare tusenvis av kroner ved å gå over til e-cloth. Dette er kvalitetsprodukter (garantert for minst 300 maskinvask) og de har derfor svært lang levetid.

Fordi du slipper å bruke kjemikalier eller andre rengjøringsmidler reduserer du også belastningen på miljøet. I tillegg får du et bedre innemiljø, noe både dyr, barn og voksne – ikke minst de med allergi eller astma – kommer til å merke.

Laaaang levetid

Holder garantert 300 maskinvasker – noe som betyr at du sparer mye på sikt. E-cloth mister minimalt med fiber under bruk. Shedding-nivået på klutene har blitt testet i lang tid, og viser at klutene shedder mindre enn ett gram på 300 vask.

Effektivt.

Rask og effektiv vinduspuss! Miljøvennlig og lett å bruke. Kan vaske veldig mange vinduer uten å bli sliten i armer og skuldre!

– Simone Plahte

100% overbevist

Dette har virkelig vært en klut jeg har undervurdert TOTALT! Jeg har hatt varierte ting som har vært problematisk med vanlige kluter med sterke vaskemidler. Og denne har tatt alt som ikke gikk til vanlig med BARE VANN!!! Er 100% overbevist kan du si! Såå fornøyd man kan bli!!!

– Yvonne l Håland