Universal Stein er et sånt produkt du bare trenger å prøve én gang før du spør deg selv hvorfor du ikke har brukt dette tidligere. Noen ganger kan Universal Stein føles som en godt bevart hemmelighet og det har vi lyst til å gjøre noe med.

Hva er Universal Stein laget av?

Zielinsky Universal Stein inneholder kun naturlige ingredienser som planteoljer og leire, og er fri for syre og giftstoffer. Dette gjør middelet helt trygt både for allergikere, husdyr, barn, planeten – og deg. Universal Stein er også helt fri for fargestoffer og konserveringsmidler og inneholder ingen syntetiske tilsetningsstoffer som silikon og polymerer.

Hva kan Universal Stein brukes til?

Du vil fort merke at Universal Stein er uunnværlig. Den kan brukes på praktisk talt alt! Under har vi ramset opp noen områder slik at du kan danne deg et bilde av hvor mange bruksområder en Universal Stein fra Zielinsky har:

Universal Stein kan brukes på: Krom, rustfritt stål, gull, kobber, messing, aluminium, sølv, tinn, emalje, krystall, syntetiske materialer, glass, akryl, lakkert tre, keramikk, osv.

Den er spesielt velegnet i husholdningen (kalk- og fettløsende) til bil, håndverk: fliser, baderomsporselen, vinduer, marmor, toalett, kokeplater, persienner, bilens innertak, krom på bilen, keramiske koketopper, osv.

Den er også genial til pokaler, musikkinstrumenter, bobiler, hagemøbler, båter, ski, joggesko, osv.

Hvor lenge varer én Universal Stein?

Universal Stein kommer i forskjellige størrelser men hvis vi tar utgangspunkt i en 650 grams Universal Stein så erstatter denne ca. 10 flasker med vanlig 0.5l skuremiddel. Man burde vurdere å bytte ut skurekremen med Universal Stein av flere grunner, du kan lese testen DinSide utførte da de testet Jif Skurekrem opp mot den originale Zielinsky Universal Stein.

Universal Stein – Elsket av mange!

Vi får stadig høre fra de som har kjøpt Universal Stein for første gang og felles for dem alle er at de er frelst. Les flere produktanmeldelser av Universal Stein her.

Dette er noe alle bør skaffe seg, fantastisk pulver med et supert resultat etter bruk. Du blir garantert fornøyd.
– Torbjørn Aarø

Denne er uunnværlig, brukes til alt fra bildekk til oppvaskkum
– Thorild L T.