Selv om gamle vaner kan være vonde å vende, tenker vi det er mulig bare du har god og riktig informasjon tilgjengelig. Sånn kan vi bidra til mindre søppel, og jobbe mot at flest mulig bruker alternativer for engangsplast. Stojo er vår favoritt når det kommer til gjenbrukskoppen, og vi har testet mange. Denne koppen er enkel å ta med siden du kan klappe den sammen så den blir helt flat og får plass i lomme og veske.

Vi mottar mange spørsmål om produktene våre. Her svarer vi på noen av dem.

Lekker det fra min sammenleggbare gjenbrukskopp?

Vi vil ikke anbefale deg å legge en Stojo gjenbrukskopp, full av nylaget kaffe, rett ned i vesken din. Ta-med-koppen er i utgangspunktet helt tett. Lokket er skrudd godt sammen, og med den lille forseglingshempen på toppen er den så og si garantert tett. Kult ja! Noe kan likevel komme borti hempen eller koppen, og bidra til at innholdet lekker ut. Men når Ta- med-koppen er tom, og du har klemt den sammen til en liten rundt boks, lekker det ikke ut gamle kafferester, eller andre gode drikker du har hatt med deg. Selv små mengder væske vil ikke søle til vesken, lommen eller sekken din, hvis flergangskoppen er lukket ordentlig godt igjen.

Hvordan rengjør jeg Stojo-ta-med-koppen min?

For å rengjøre Stojo-gjenbrukskoppen ordentlig, plukkes den helt fra hverandre. Skru av lokket og ta av magebeltet. For å få rengjort den ordentlig skal du også klemme silikon-koppen sammen så den løsnes fra lokket. Alle delene kan nå vaskes. Du kan velge å vaske den opp for hånd, eller du kan sette koppen øverst i oppvaskmaskinen.

Hvordan setter jeg ta-med-koppen sammen etter at den er rengjort?

For å sette gjenbrukskoppen sammen igjen og for å få satt lokket skikkelig på, klemmer du sammen silikonkoppen til en «C» . Da kan du superlett klemme den inn i den nederste delen av skru-lokket. For å sjekke at du har satt den ordentlig på, pass på at en liten del av silikonen, den fargede delen av gjenbrukskoppen, er synlig med et par millimeter, stikkende opp over den hvite ringen.