Hvorfor velge Stojo

-Praktisk
-Tåler mikrobølgeovn
-Miljøvennlig
-Vaskes i oppvaskmaskin
-Lett å rengjøre

Stojo-produktene er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. De sørger for mindre avfall, og gjenbrukskopper kan også gi rabatt på kaffebarer. Produkter fra Stojo kan brukes både i oppvaskmaskin og i mikrobølgeovn. Stojo Bowl kan også fint brukes i ovnen for å varme matrester.

Hvert år produseres ca en halv milliard engangskopper. Mange av disse resirkuleres ikke ettersom noen av de inneholder plast, derfor sparer du planeten for mye unødvendig plastavfall om du bytter til en gjenbrukskopp.

stojo bowl lesstrash

Bruk den om og om igjen

Produktene fra Stojo er smarte på mange måter. De er smarte på grunn av sitt geniale design, som gjør at de tar mindre plass i sekken, veska og kjøkkenskapet. De er også geniale siden de kan brukes i oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn uten problemer.

Stojo-produkter gjør at du kan erstatte engangsbeholdere med noe som kan brukes igjen og igjen. Det være seg vannflasker, kaffekopper, take-away beholdere, matpapir eller smoothie-kopp.

Vi i LessTrash er opptatt av at det skal være lettere å velge miljøvennlige løsninger i hverdagen, derfor velger vi å føre Stojo-produkter i vår nettbutikk – nettopp fordi de gjør hverdagen litt lettere!

Møt Stojo! Et Action for Ocean-produkt!

Hva betyr det å være et Action for Ocean-produkt? Det betyr at Stojo-produkter er med på å gjøre det lettere for deg å velge bort engangsartikler.

Action for Ocean er med på å forske og spre kunnskap om tilstanden til havet og synliggjøre løsninger. Sammen med partnere, næringsaktører og det offentlige jobber de for at vi skal få kunnskap og innsikt nok til å være med i kampen for et bedre hav.

LessTrash har valgt å støtte Action for Ocean med 5 kr når du kjøper en Stojo, slik at din handel blir en del av vår felles kamp for et sunt og rent hav.

Les mer om Action for Ocean her