Hvorfor velge Stojo

-Praktisk
-Tåler mikrobølgeovn
-Miljøvennlig
-Vaskes i oppvaskmaskin
-Lett å rengjøre

Stojo er laget av BPA-fri, resirkulerbar plast og silikon, og foldes enkelt sammen til en liten, vanntett pakke. Den sørger for mindre avfall, og gir rabatt på kaffebarer.Stojo kan brukes både i oppvaskmaskin og i mikrobølgovn.

Hvert år produseres ca en halv billion engangskopper. Disse resirkuleres ikke ettersom de inneholder ca 5% plast, derfor sparer du planeten for mye unødvendig plastavfall om du bytter til en gjenbrukskopp.

Bruk den om og om igjen

Har du noen gang tenkt over hvor mange kaffekopper du kjøper i løpet av en måned? Her kan jeg og du gjøre en forskjell. Si nei til engangsplast.

En gjenbrukskopp fra Stojo kan erstatte tusenvis av engangskopper i plast. Det føles godt for deg, og for miljøet.

Møt Stojo! -Et Action for Ocean-produkt!

Hva betyr det å være et Action for Ocean-produkt? Det betyr at Stojo On-the-Go sammenleggbare gjenbrukskopp er med på at du lett skal kunne velge bort engangsartikler.

Passion for Ocean er med på å forske og spre kunnskap om tilstanden til havet og synliggjøre løsninger. Sammen med partnere, nærinsaktører og det offentlige jobber de for at vi skal få kunnskap og innsikt nok til å være med i kampen for et bedre hav.

LessTrash har valgt å støtte Action for Ocean med 5 kr når du kjøper en Stojo, slik at din handel blir en del av vår felles kamp for et sunt og rent hav.

Les mer om Action for Ocean her