Ocean Bottle

Vi er veldig stolte av å forhandle et av de kuleste Lesstrash produktene verden kan by på akkurat nå. Flasken har et stilfullt design, er praktisk, lett, og evigvarende! Men også veldig mye mer enn det.

Ocean Bottle samarbeider med the Plastic Bank og finansierer oppsamling av plast før den ender opp i havet i utsatte områder. Hvordan? Ved å gi plast en verdi.

Pris kr 550,-

The Ocean Bottle

Ikke en vanlig vannflaske

80% av plasten som ender opp i havet kommer fra områder i verden der det mangler infrastruktur for å resirkulere plast. Når det regner, renner enorme mengder plast ut i havet. Hvordan kan vi hindre dette? Ved å gi plast en verdi.

Ocean Bottle samarbeider med The Plastic Bank som gir lokale en god lønn for å samle plast. De får muligheten til å tjene penger, eller bytte plast mot andre produkter, helse forsikring, skolepenger og til å åpne sin første bank konto.

Hver eneste Ocean Bottle som blir solgt, gir midler til å betale for innsamling av plast tilsvarende 1000 plastflasker eller 11 kg plast. Dette er nok plast til å fylle en liten bil!

Flasken som rommer 500ml er designet av det prisbelønte norske designbyrået, K8 Industridesign, med formål om å være den siste gjenbruksflasken du trenger å kjøpe. Fokus på holdbarhet har vært der fra begynnelsen, fordi dette også betyr at flasken er så bærekraftig som mulig. Hver flaske er karbon negativ på grunn av uthenting av plast, og deres produksjonspartnere er valgt for å overholde de høyeste miljøstandardene.

Ønsket er at denne flasken skal vare evig. K8 har derfor designet flasken så den er fullt resirkulerbar og ønsker i fremtiden å tilby en reparasjonstjeneste.

The Ocean Bottle

En flaske for livet

The Ocean Bottle

En smart flaske

Hver Ocean Bottle har en smart chip aktivert med en NFC-chip. Ved samarbeid med forskjellige partnere, vil flasken gi deg mulighet til å bidra til mere plastinnsamling når du handler eller fyller på flasken hos partnere. Du vil ikke bare kunne finansiere mer plastinnsamling, men lojalitetsprogrammer vil også bety at du kan få rabatterte drikker på utvalgte steder.

For å lese mer om the Ocean Bottle, sjekk ut nettsiden deres her.

The Ocean Bottle

The Ocean Bottle

Har du noen spørsmål? Send oss gjerne en mail eller kontakt oss på facebook.

 

Ocean Bottle gir deg mulighet til å bekjempe havplast og kutte ned bruk av engangsplast:
• En Ocean Bottle samler plast tilsvarende 1000 plastflasker

I tillegg er det den beste flasken på markedet:

– Rustfritt stål, BPA-fri og oppsirkulert havbunden plast
– Vakuumisolering for varme og kalde drikker
– Har en enkel bæreløkke
– 0,5 liter
– Anti-lekkasje
– Dobbel åpning for enkel oppvask
– Tåler oppvaskmaskin
– NFC smart chip aktivert for kontinuerlig valgfri bidrag til Plastic Bank
– Norsk design (K8 Industridesign)

 

Ønsker du å bli forhandler?

Les mer her.