Våre absolutte turfavoritter

Mildere vær, mer sol, frisk luft og lukten av skog. Vi elsker å gå på tur hele året, og vi gleder oss til deilige vår-, sommer- og høstturer fremover. I løpet av alle turene i skog og mark har vi lært oss til hvilke ting vi setter ekstra pris på når vi er ute på tur. Vi tenkte å dele disse tipsene med dere:

1. Lag turmat på bålet med resirkulert aluminiumsfolie

Å lage sin egen turmat på bålet er gøy både for voksne og barn. Det er noe eget ved å kunne kose seg med varm mat fra bålet etter en deilig tur i skogen. Denne aluminiumsfolien er laget av 100% resirkulert aluminium og er ekstra sterk, slik at den trygt kan brukes på grillen eller bålet.

 

2. Turbestikk i praktisk etui

På tur er det viktig å pakke lett og smart, men det er også viktig å pakke miljøvennlig. Unngå bruk av engangsartikler som plastbestikk med dette gjenbrukbare bestikket laget av bambus. En annen ting som er kjipt på tur er når matrester fra bestikket vandrer rundt i tursekken. Dette bestikket fra Bambu kommer i et smart etui laget av det miljøvennlige materialet kork.

3. Ha med en god drikkeflaske

ocean bottle lesstrash

Vann er viktig på tur. Skal du gå langt unna rennende vann er det viktig å ta med vann før du setter ut på tur. Vet du at det er drikkevannskilder i nærheten der du skal gå på tur er det bare å ta med seg en drikkeflaske og fylle på der du kan. Husk, ikke fyll på flasken i stille vann, finn gjerne en rennende elv i bevegelse, så unngår du dårlig vann.

4. Ha nok batteri på tur

bright move lesstrash solcelle

Skal du gå langt er det viktig at du har nok batteri på mobilen, sånn at du har mulighet til å melde fra der du er. En solcellelader er en fin mulighet til å kunne fortsette ladingen på turen. Norske BRIGHT har flere solcelleladere som også gir deg godt lys på kvelden.

5. Hold deg tørr og varm

Er det én ting som er viktig på tur så er det godt tøy. Bruk klær som holder deg varm, tørr, unngår gnagsår og ikke er for tunge. Disse sokkene fra BAM er tilpasset å gå på tur med og gir en utrolig deilig følelse på beina. Husk også gode tursko!

6. Kort tur? Ta med egen grill!

Skal du på en kortere tur og har lyst til å ta middagen ute? Kanskje er det bålforbud og du har lyst til å unngå bruk av engangsgriller? Ta med en egen grill, som denne grillen fra Barbeco.

7. Ta med egen turkopp

Ta med en egen turkopp som er lett å legge sammen for å unngå at den tar for mye plass. En Stojo Pocket passer perfekt til tur med sin enkle utforming og at den er sammenleggbar.