Derfor finner du ingen Black Friday-tilbud hos LessTrash

Derfor finner du ingen Black Friday-tilbud hos LessTrash

Den 26. november skyller Black Friday-bølgen over landet og verden forøvrig. Denne dagen blir bare større og større og varer lenger og lenger, gjerne over flere dager eller uker. Hos LessTrash vil du aldri finne et Black Friday-tilbud og her skal vi fortelle deg hvorfor ikke:

  1. LessTrash ble startet av en gjeng mennesker som ønsket å gjøre det enklere å velge miljøvennlig, ikke fordi de ville selge flere unyttige produkter til folk. Black Friday som konsept har ett mål for øyet; å selge mer.

  2. Vi lever i et bruk-og-kast-samfunn som ikke er bærekraftig. Istedenfor å jobbe for at det skal bli enklere å reparere ting, eller at produkter lages av mer slitesterke materialer, så selges nå produkter over en lav sko. Med kort levetid på produktene fører dette til en evig runddans hvor konsumenter blir tvunget til å kjøpe nye produkter hele tiden. 

  3. Vi ønsker et samfunn hvor folk kjøper ting de trenger når de trenger det, fremfor å bli fristet av lokkende kampanjer og tilbud som er konstruert for at du som forbruker bare skal kjøpe mer enn du trenger.

  4. Vi kommer heller til å fokusere på at julegaver eller ting du trenger til deg selv er produkter som du eller mottaker faktisk trenger. At produkter du kjøper er ting som varer eller som erstatter noe som er et engangsprodukt. Hele året, bare ikke på Black Friday.

  5. Derfor, stopper vi all annonsering og promotering av produkter fredag 26. november for å unngå å støtte denne usunne kjøpefesten. Så sees vi heller igjen lørdag!
Tilbake til bloggen