Om Oss

Trendy handlenett i Oslo, av resirkulerte plastflasker

Vår historie

Det skal være enkelt å ta bærekraftige valg i Norge i dag.

LessTrash AS ble etablert i 2013. På denne tiden fantes det kun et lite utvalg av bærekraftige produkter, samtidig som vi ville gjøre noe med nordmenns forbruk av bruk-og-kast varer.

Derfor startet vi LessTrash slik at både du og jeg skal ha god tilgang på produkter som er bedre for miljøet og for lommeboka.

Vi er en gjeng som brenner for å ta vare på miljøet og innser at som bedrift har vi et stort ansvar. Med bærekraft som forretningsmodell, er vi bl.a nøye med innkjøpet og velger produkter som oppfyller våre kriterier.

Våre kriterier

Sunn fornuft

LessTrash velger produkter det blir mindre avfall av. Vi søker å dekke behov fremfor å skape nye. Vi vil ta minst mulig fra naturen og levere tilbake det vi låner.

Miljøbevissthet skal være enkelt

Å ta miljøbevisste valg i hverdagen skal være enkelt. Vi velger produkter som fungerer godt og er enkle å bruke.

Sosial bærekraft

I tillegg til miljøaspektet, velger vi varemerker med god etikk og som tar hensyn til anstendige arbeidsforhold i produksjonsprosessen.

Bedre for lommeboken

Vi velger først og fremst gjenbruksprodukter med god kvalitet som kan spare deg penger på lang sikt. Å spare ressurser innebærer ofte å spare penger.

Alle monner drar

Det er ikke alltid de perfekte løsningene finnes. Vi tror på at å gjøre litt er bedre enn ingenting, som et viktig skritt mot å finne en tilnærmet 100% bærekraftig løsning i fremtiden.

Lesstrasher gjengen

LessTrash består av miljøengasjerte mennesker med hver sin solide kompetanse innen drift, e-handel, forretningsutvikling, salg og markedsføring.

 • Mette

  Mette er daglig leder i LessTrash og har ansvaret for å lede bedriften og jobber med alt fra innkjøp til salg. Hun er inkluderende, ambisiøs og har en smittende optimisme - de rette egenskapene for å fremme visjonen og verdiene til LessTrash. Initiativtakeren til begrepet #lesstrasher.

 • Marit

  Som salgskonsulent har Marit hovedansvar for salg til våre forhandlere (B2B). Som deres kontaktperson sørger hun for tett samarbeid, god kundeservice og gode salg. Marit med sin stå-på vilje, er også dyktig på kreative løsninger. En gledesspreder på kontoret.

 • Hege

  Hege er vår profileringsansvarlig. Hun har hovedansvar for salg av produkter med logo til bedrifter. En kunnskapsrik dame med forretningsteft. Hege møter deg med nyttige innspill, kreative ideer og et godt humør. Hun har sansen for detaljer. Hege er også en av eierne i LessTrash.

 • Amanda

  Som produkt- og markedsansvarlig har Amanda hovedansvar for nettbutikken (B2C) og markedsføring. En klassisk "doer" som jobber systematisk og har god innsikt i forbrukeratferd. Hun trives med kunnskapsformidling og kreativt arbeid. Latteren hennes kan høres utenfor kontoret.

Følg oss på Instagram