For bedrifter

Noen av våre fornøyde bedriftskunder

Flere og flere bedrifter er bevisste på miljøet og ønsker å bidra til å skape en mere bærekraftig verden og til tiltak for å minimere søppel.

Ocean Bottle er et høyaktuelt tilbud til bedrifter, hvor de konkret er med på å hindre store mengder plast fra å havne i havet, samtidig som bidraget i samme operasjon skaper bedre levevilkår for mennesker som trenger det.

Symbolet på dette veldedige bidraget er den perfekte gaven til ansatte, eller markedsføringsprodukt til kunder og relasjoner, nemlig den mest levedyktige drikkeflasken! Med sitt flotte design fra K8, sine 69% resirkulerte materialer med termofunksjon og 100% resirkulerbare materialer, vil Ocean Bottle være en trofast følgesvenn igjennom 10 års garanti og tilgjengelige deler. Vi ønsker at dette vil være den siste drikkeflasken man trenger.

Se et utvalg av fornøyde

 

Vil du gi LessTrash-produkter i gave til dine ansatte?

Vil du gjøre stas på dine ansatte eller kolleger og velge noe som er bedre for planeten samtidig? Da har du kommet til riktig sted! Hvert år får tusenvis av mennesker julegaver eller sommergaver fra bedriften sin. Mange av disse produktene kommer fra gavehus som fører masseproduserte produkter spesiallaget for å være gode gaver, men kanskje ikke like gjennomtenkt når det kommer til produksjon, bruk, reparasjon og gjenvinning.

Hos LessTrash begynner vi i andre enden. Vi har allerede strenge krav for hvilke produkter vi fører i vår nettbutikk – i tillegg passer mange av de perfekt til å gi i gave!

Finn produkter i vår nettbutikk som hadde passet perfekt for dine ansatte og ta kontakt med oss for å høre mer om mulighetene for å gi dette i firmagave. Flere av produktene våre kan også merkes med logo og lignende, som for eksempel populære Ocean Bottle.

Er du interessert i noen av våre produkter som firmagave? Ta kontakt med oss på post@lesstrash.no!