Profilering og firmagaver

Stadig flere bedrifter blir mer miljøbevisste og ønsker å bidra til å skape en mer bærekraftig verden og tiltak for å minimere søppel.

Styrk merkevaren og miljøprofilen til bedriften din med gode gjenbruksprodukter. Less Trash tilbyr trykk på produkter med enten logo eller valgfri tekst på. 

Ocean Bottle flaske med logotrykk på. Foto: Æra Innovation

Ocean Bottle 500 ml med gravert logo. Foto: Æra Innovation

F.eks trykker vi logo/tekst på:

  • Ocean Bottle gjenbruksflaske
  • Stojo take-away kopp
  • BoWeevil tekstilprodukter
  • Less Trash minigrill

Ocean Bottle er et høyaktuelt tilbud til bedrifter, hvor de konkret er med på å hindre store mengder plast fra å havne i havet, samtidig som bidraget i samme operasjon skaper bedre levevilkår for mennesker som trenger det.

Symbolet på dette veldedige bidraget er den perfekte gaven til ansatte, eller markedsføringsprodukt til kunder og relasjoner, nemlig den mest levedyktige drikkeflasken! Med sitt flotte design fra K8, sine 69% resirkulerte materialer med termofunksjon og 100% resirkulerbare materialer, vil Ocean Bottle være en trofast følgesvenn igjennom 10 års garanti og tilgjengelige deler.

Vi ønsker at dette vil være den siste drikkeflasken man trenger.

Ta kontakt med oss angående profilering.

 

Eksempler:

Ocean Bottle gjenbruksflaske hos Den Norske Opera & Ballett

Ocean Bottle 500 ml med gravert logo, Den Norske Opera & Ballett.

Stojo gjenbrukskopper på Deli de Luca, Grensen i OsloStojo Pocket gjenbrukskopper med trykket logo, Deli de Luca Grensen i Oslo. 

Logotrykk på handlenett i økologisk bomull BoWeevil handlenett i økologisk bomull med logotrykk

 

Firmagaver

Vil du gi en gave med mening til dine ansatte?

Vil du gjøre stas på dine ansatte eller kolleger og velge noe som er bedre for planeten samtidig? Da har du kommet til riktig sted!

Hvert år får tusenvis av mennesker julegaver eller sommergaver fra bedriften sin. Mange av disse produktene kommer fra gavehus som fører masseproduserte produkter spesiallaget for å være gode gaver, men kanskje ikke like gjennomtenkt når det kommer til produksjon, bruk, reparasjon og gjenvinning.

Hos Less Trash begynner vi i andre enden. Vi har allerede strenge krav for hvilke produkter vi fører i vår nettbutikk – i tillegg passer mange av de perfekt til å gi i gave!

Finn produkter i vår nettbutikk som hadde passet perfekt for dine ansatte og ta kontakt med oss for å høre mer om mulighetene for å gi dette i firmagave. 

Er du interessert i noen av våre produkter som firmagave? Ta kontakt med oss.