Ocean Bottle

 

Hvorfor Ocean Bottle ikke bare er en flaske

Ca. 80% av plasten som ender opp i havet kommer fra områder i verden der det mangler infrastruktur for å resirkulere plast. Miljøprosjektet, Ocean Bottle nådde i starten av 2024 en milepæl ved å forhindre plast tilsvarende 1 milliard plastflasker fra å entre havet. For å sette dette i perspektiv tilsvarer dette en rekke med flasker som ville nådd ca.5 ganger rundt jordkloden!

Bedrift? Less Trash AS er distributør av Ocean Bottle i Norge. Ta kontakt med oss for mer informasjon på post@lesstrash.no

Bli forhandler

Samler inn plast før den havner i havet

Ocean Bottle samarbeider med blant annet The Plastic Bank som gir lokalbefolkning en god lønn for å samle plast. De får muligheten til tjene penger, eller bytte plast møt andre produkter, helsetjenester, skolegang, og til å åpne sin først bankkonto.

Hver eneste Ocean Bottle som blir solgt gir midler til å betale for innsamling av plast tilsvarende 1000 plastflasker, noe som er 11,4 kg plast. Dette er nok til å fylle en liten bil! Les Impact-rapporten fra 2022 for å bli kjent med alt Ocean Bottle jobber med.

Bærekraftig design

Ocean Bottle er designet av det prisbelønte norske designbyrået, K8 industridesign, med formål om å være den siste gjenbruksflasken du trenger å kjøpe. Fokus på holdbarhet har vært der fra begynnelsen, fordi det også betyr at flasken er så bærekraftig som mulig.

I tillegg til at den er laget av 69% resirkulert materiale er ønsket at denne flasken skal vare evig. K8 har derfor designet flasken så den er fullt resirkulerbar, og med muligheter for å skaffe deler til den.

Se Ocean Bottle

Bra for planeten - og for deg

10(!) års garanti og tilgjengelige deler

Laget for å oppbevare mat og drikke

Robust og med termofunksjon

Laget av 69% resirkulert materiale

Har kork som en drikkeflaske

Har hank og stor åpning med kopp

Innebygget NFC chip

Tåler oppvaskmaskin

Kan resirkuleres 100%

Vunnet flere anerkjentepriser

Bli forhandler

Hverdagsbidrag via Ocean Bottle appen

Er du eier av en Ocean Bottle, kan du bidra til mer plastinnsamling ved å registrere dine drikkepåfyll - om du er hjemme, på kontoret eller ute på farten.

Ved hver registrering i appen, stopper du plast fra å entre havet - helt gratis.

Konseptet er enkelt: registrer og skann flasken ved førstegangsbruk (aktiver NFC på telefonen før registrering), registrer påfyll og se hvordan miljøbidraget ditt vokser for hvert påfyll. Du kan også registrere drikkestasjoner.

Last ned appen via App Store eller Google Play.

Les mer om appen