Ocean Bottle

 

Hvorfor Ocean Bottle ikke bare er en flaske

Ca. 80% av plasten som ender opp i havet kommer fra områder i verden der det mangler infrastruktur for å resirkulere plast. I 2021 bidro Norge gjennom LessTrash til å redde plast tilsvarende 8 832 000 plastflasker før det havnet i havet.

I 2022 vil vi nå 10 000 000 - og du kan være med å gi plast en verdi.

Bedrift? Ta kontakt med oss for å høre mer om Ocean Bottle på post@lesstrash.no

Bli forhandler

Samler inn plast før den havner i havet

Ocean Bottle samarbeider med blant annet The Plastic Bank som gir lokalbefolkning en god lønn for å samle plast. De får muligheten til tjene penger, eller bytte plast møt andre produkter, helsetjenester, skolegang, og til å åpne sin først bankkonto.

Hver eneste Ocean Bottle som blir solgt gir midler til å betale for innsamling av plast tilsvarende 1000 plastflasker, noe som er 11,4 kg plast. Dette er nok til å fylle en liten bil! Les Impact-rapporten fra 2021 for å bli kjent med alt Ocean Bottle jobber med.

Bærekraftig design

Flasken som rommer 500ml er designet av det prisbelønte norske designbyrået, K8 industridesign, med formål om å være den siste gjenbruksflasker du trenger å kjøpe. Fokus på holdbarhet har vært der fra begynnelsen, fordi det også betyr at flasken er så bærekraftig som mulig.

I tillegg til at den er laget av 69% resirkulert materiale er ønsket at denne flasken skal vare evig. K8 har derfor designet flasken så den er fullt resirkulerbar, og med muligheter for å skaffe deler til den.

Se Ocean Bottle

Bra for planeten - og for deg

10(!) års garanti og tilgjengelige deler

Laget for å oppbevare mat og drikke

Robust og med termofunksjon

Laget av 69% resirkulert materiale

Har kork som en drikkeflaske

Har hank og stor åpning med kopp

Innebygget NFC chip

Tåler oppvaskmaskin

Kan resirkuleres 100%

Vunnet flere anerkjentepriser

Bli forhandler