Spørsmål og svar om EcoEgg

Spørsmål og svar om EcoEgg

Hva er vaskeegg fra EcoEgg?

Med Ecoegg vaskeegg vasker du klærne dine både rimeligere og mer skånsomt enn med vanlig vaskepulver, uten å ofre vaskekraft. Istedenfor sterke kjemikalier inneholder vaskeegget to typer mineralkuler som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene. Egget er enkelt å bruke: Legg i maskinen og vask i vei!

Kan vaskeegget brukes på både hvitt og farget tøy?

Vaskeegget kan brukes på både farget og hvit vask, samt brukes på alle stoff som tåler vask, inklusiv ull. For skjøre plagg anbefales det å bruke vaskepose.

Hvor mange grader kan jeg bruke vaskeegget på?

Vaskeegget kan brukes opp til 60 grader. Vasker du over 60 grader, brukes pelletene fortere opp.

Hvordan fungerer vaskeegget fra EcoEgg?

Ecoegg selv anbefaler å rengjøre maskinen med Ecoegg Detox-tabletter før du begynner å bruke vaskeegget første gang. På denne måten får man bort rester fra tidligere brukte vaskemidler eller tøymykner.
Så er det bare å åpne vaskeegget og fylle den største halvdelen av egget med to typer mineralpellets (medfølger). Lukk egget ditt slik at det «klikker» og legg det i vaskemaskinen, oppå tøyet.
Mineralpelletsene jobber i vannet for å effektivt fjerne smuss fra klesfibrene og myke opp klærne, slik at tøyet blir rent og friskt uten å bruk av skadelige vaskemidler. Mineralpellets i Ecoegg vaskeegg er perfekt for personer med sensitiv hud, de inneholder ikke petrokjemikalier, enzymer, blekemidler, fosfater, parabener, SLS/SLES, palmeolje eller mikroplast. Husk at du må bytte ut mineralpellets etter ca. 2 måneders bruk (dette vil avhenge av om du har valg 70 eller 50 vask, hvor ofte du vasker og maskinvaskesyklus.)

Fordeler med vaskeegg:

 1. Ecoegg Vaskeegg ble opprinnelig utviklet for personer med sensitiv hud. Det har blitt testet dermatologisk på mennesker med sensitiv hud og fått Allergy Friendly Product Award fra Allergy UK. Mineralpelletsene inneholder ingen skadelige kjemikalier.

 2. Ecoegg Vaskeegg hjelper deg med å redusere bruk av plast. Når du har brukt vaskeegget ditt i ca. 70 vask, kan du kjøpe refill til vaskeegget, som lar deg bruke egget om og om igjen.

 3. Hvis du bytter fra flytende vaskemiddel og tøymykner til et vaskeegg, kan du spare opptil 40* flasker plast hvert år. (* Basert på 7 vasker i uken og 18 vaskeflasker.) Ecoegg har blitt tildelt Good Housekeeping Institute’s «Getting Greener» i forbindelse med sin innsats for bærekraft og reduksjon av plast.

 4. Ecoegg Vaskeegg er egnet for veganere, da produktet er laget helt uten testing av dyr.

 5. Ecoegg vaskeegg er også egnet for håndvask. Bare legg egget i bløt i 5-10 minutter, og vask deretter som normalt. Vaskeegget bør helst ikke brukes over 60 grader.

 6. Ecoegg vaskeegg er kostnadseffektivt. Ikke bare er vaskeegget bra for huden din, det er også for lommeboken din, og koster bare 2,58 kr per vask når du går over til refillproduktet.
Ecoegg Vaskeegg har 10 års garanti.

Inneholder:

 • 5-15% anioniske overflateaktive stoffer.
 • 15-30% ikke-ioniske overflateaktive stoffer.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr.
 • Gir alvorlig øyeirritasjon.
 • VED KONTAKT MED ØYNENE, skyll forsiktig med vann i flere minutter.
 • Vask hendene og utsatt hud grundig etter håndtering.
Tilbake til bloggen