Repairable

Repairable – gjør det enklere å reparere!

repairable lesstrash

Vi heier på gode initiativer som gjør det lettere å ta vare på ting man allerede eier fremfor å kjøpe nytt. Derfor vil vi gjerne tipse alle vi kjenner om Repairable! Repairable er Norges eneste tjeneste som gjør det enkelt å bestille reparasjon, tilpasning og vedlikehold av klær og sko på internett.

Hvert år kaster vi flere tonn med tekstiler og gjenbruksbutikkene rapporterer om at flere plagg fortsatt har prislappen festet til seg. Det må vi gjøre noe med! En av tingene man kan gjøre er å øke bevisstheten rundt hvor miljøfiendtlig tekstilindustrien er og hvor mye vann som kreves for å lage et plagg. Ikke minst er det mange som ikke er klar over hva som skjer med klærne når du returnerer de som ikke passet i nettbutikker som Zalando.

En annen ting vi alle kan bli flinkere på er å fikse det som har en liten feil ved seg. Det være seg et hull, en flekk eller en sliten såle. Det er der Repairable kommer inn! Hos Repairable kan du bestille reparasjon av tekstiler og sko utført av faglærte reparatører. Les mer om tjenesten deres på repairable.no!